Týdenní menu

Objevte naše lahodné polední menu 

8.12. - Pátek

0,3l

Uzený vývar s kroupami

44,-

1ks

Králičí stehno na smetaně s houskovými knedlíky

1, 3, 7, 9, 10

141,-

160g

Prejt, kroupy, zelí, vařené brambory

1, 3, 7

141,-

350g

Burger s hovězím masem, chedarem a bramborovými dukátky

1, 3, 7

199,-

11.12. - Pondělí

0,3l

Čočková s klobásou

1, 9

44,-

150g

Vepřový závitek s kysaným zelím a slaninou, bramborová kaše

1, 7

141,-

350g

Chilli con carne, chléb

1, 3, 7

141,-

150g

Roastbeef s pepřovou majonézou a americkými brambory

1, 3, 7, 10

199,-

12.12. - Úterý

0,3l

Hovězí vývar s kapáním

1, 3, 7, 9

44,-

350g

Boloňské špagety sypané sýrem

1, 3, 7, 9, 12

141,-

200g

Smažená brokolice s vařenými brambory a tatarskou omáčkou

1, 3, 7

141,-

150g

Řízečky z vepřové panenky s petrželovými brambory a okurkovým salátem

1, 3, 7

199,-

13.12. - Středa

0,3l

Gulášová

1

44,-

350g

Bramborák s uzeným masem a zelím

1, 3, 7

141,-

150g

Vepřová kýta na houbách s dušenou rýží

1

141,-

150g

Steak z krkovice /pórek, žampiony, slanina/ zapékaný nivou s americkými brambory

1, 7

199,-

14.12. - Čtvrtek

0,3l

Česneková s kroupami

1, 3, 7

44,-

120g

Smažená kuřecí kapsa plněná nivou s vařenými brambory a česnekovým dipem

1, 3, 7

141,-

120g

Vídeňská roštěná s jasmínovou rýží

1

141,-

350g

Kynuté knedlíky s jahodami, přelité zakysanou smetanou

1, 3, 7

141,-

15.12. - Pátek

0,3l

Kulajda

44,-

120g

Hovězí pečeně na smetaně s houskovými knedlíky

1, 3, 7, 9, 10

141,-

150g

Steak z kotlety se sázeným vejcem a opečenými brambory

1, 3

141,-

350g

Penne all arrabbiata

1, 3, 7

190,-

Případné změny poledního menu vyhrazeny

Stálá nabídka

150g

Smažený kuřecí řízek s bramborem a domácí tatarskou omáčkou

1, 3, 7

180,-

150g

Smažený eidam s bramborem a domácí tatarskou omáčkou

1, 3, 7

160,-

120g

Smažený hermelín s bramborem a domácí tatarskou omáčkou

1, 3, 7

185,-

150g

Smažený vepřový kotlet s bramborem a domácí tatarskou omáčkou

1, 3, 7

185,-

Seznam alergenů

1) LEPEK 2) KORÝŠI 3) VEJCE 4) RYBY 5) ARAŠÍDY 6) SÓJA 7) MLÉKO 8) SKOŘÁPKOVÉ PLODY 9) CELER 10) HOŘČICE 11) SEZAM 12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY 13) VLČÍ BOB 14) MĚKKÝŠI